Info

Oorbellen met strikje(14mm) €12,-Wat begon als een hobby is nu uitgegroeid tot een passie waar ik mij dagelijks mee bezig houd. ‘Het Hebbeding’ staat voor handgemaakte en eigentijdse juwelen.

Op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een passende halsketting, armband, ring of oorbellen voor bv een feest, een trouw  of een andere gelegenheid contacteer mij. We maken een afspraak en samen zoeken we naar wat het beste past bij uw smaak en stijl. Zodat u de gewenste kleur(en), lengte en eventueel de stijl kan kiezen. Ik maak voor u het juweel naar uw eigen wensen en geef deskundig advies over de kleur, lengte en de stijl. Op deze manier heeft u een uniek juweel.

Kwaliteit staat voorop

Alle sieraden worden met de nodige aandacht, nauwkeurigheid en deskundigheid met de hand gemaakt. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en ik gebruik alleen de beste materialen. Gebruikte materialen: natuursteen, halfedelsteen, glaskralen, porseleinen kralen, keramiek,…

Bestellingen

Bestellen kan via de contactpagina. U kunt de juwelen zelf afhalen bij ‘Het Hebbeding’ te Opdorp of de bestellingen worden per post verstuurd. De juwelen worden in een beschermende folie verpakt. De verzendkosten bedragen €4,40.

Cadeaubon

Cadeaubons kunt u krijgen voor elk bedrag dat u wenst. Leuk als verjaardags- of eindejaarscadeau.
De cadeaubons kunnen per post verstuurd worden en er worden geen verzendingskosten aangerekend.